• KB Home
  • iPhone / iPad
  • De eerste keer dat ik de app Mirror voor Samsung startte, klikte ik per ongeluk op de verbinding “Weigeren” op mijn Samsung TV. Hoe los ik dat op?
< Terug
Als je per ongeluk “Weigeren” hebt geselecteerd, is er een eenvoudige manier om het probleem op te lossen:

Samsung TVs van 2012 tot 2014 (E, F, H Modellen):

Ga eerst (op je Samsung TV) naar Netwerk / Allshare-instellingen / Inhoud delen en selecteer vervolgens het apparaat met “Geweigerd” ernaast. Klik erop en verander het om toe te staan. Start vervolgens de mirroring opnieuw vanaf je Mac of iPhone/iPad.

Samsung TVs van 2015 tot 2016 (J and K Modellen):

Ga naar (op je Samsung-TV) naar Netwerk / Multimedia apparaatbeheer, selecteer het apparaat met “Geweigerd” en selecteer Toestaan. Begin dan opnieuw met mirroren vanaf je Mac of iPhone/iPad.

Samsung TVs van 2017 (M, N, R, T Modellen en QLED):

Go naar Algemeen / External Device Manager / Device Connection Manager / Device List, selecteer Bewerken, selecteer Alles en zorg ervoor dat de lijst wordt gewist.