Hoe Een Promotiecode In De Mac App Store Inwisselen?

Promo code en een winkelwagentje en een cadeautasje en een kaart met locatie pin

De ultieme gids voor het inwisselen van een promotiecode in de Mac App Store

Het inwisselen van een promotiecode in de Mac App Store kan verwarrend zijn, vooral als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Met zoveel verschillende soorten promo codes en inwisselprocedures, is het geen wonder dat sommige mensen het proces verwarrend vinden.

AirBeamTV heeft een eenvoudige 5-stappen handleiding gemaakt om je te laten zien hoe je een promo code in de Mac App store kunt inwisselen.

Nederlands AirBeamTV promotie banner

Wat is een Apple promotiecode?

Apple promo-codes zijn promotiecodes die kunnen worden gebruikt bij het online winkelen in de Apple Store. Deze codes worden meestal door Apple verstrekt in verband met speciale evenementen of promoties.

Je kunt ze gebruiken om geld te besparen op verschillende Apple producten, waaronder Macs, iPhones en iPads.

Apple kortingscodes kunnen worden ingewisseld bij het afrekenen en kunnen vaak worden gecombineerd met andere aanbiedingen om nog meer te besparen. Als je bij de Apple Store gaat shoppen, let dan goed op of er Apple promocodes zijn waarmee je kunt besparen op je volgende aankoop.

Computerscherm met App Store open omringd door planten boeken en een toetsenbord

5 stappen om een promotiecode in te wisselen in de Mac App Store

1. Houd je promotiecode van AirBeamTV bij de hand

Het zou zoiets moeten zijn: “AZE6EIQY9EW8”

MacBook laptop met App Store gemarkeerd liggend op een lijst

2. Open de App store

Zoek naar het App Store-pictogram in het Macs Dock.

3. Scroll naar beneden en druk op de knop “Wissel in”

Instructies inwisselen code knop in App Store

4. Voer je promotiecode in

Instructies promo code invoegen in App Store

5. Druk op Inwisselen

Instructies klik inwisselen knop in App Store

6. De app wordt automatisch gedownload naar je Mac. Veel plezier met het gebruik van de app!

Daarna wordt het programma automatisch naar uw Mac gedownload. U kunt het op twee manieren vinden:

1. Ga naar het Launchpad in het Dock.
  2. Zoek de app die je hebt gedownload.

Hier is de tweede methode om een app te vinden die je net hebt geïnstalleerd:

1. Klik op het vergrootglaspictogram in de rechterhoek van het Configuratiescherm.
  2. Typ de naam van de app.
  3. Klik op het pictogram dat verschijnt.

Dat is het!

MacBook Launchpad met AppStore icoon uitgelicht

Hoe meld ik me af bij de App Store op de Mac?

Als u zich om de een of andere reden moet afmelden bij de App Store op uw Mac, bijvoorbeeld om u aan te melden met een andere Apple ID, kunt u dat als volgt doen.

1. Klik in de bovenste menubalk op App Store.
  2. Klik op de knop ‘Store’ in het Configuratiescherm.
  3. Klik op de optie ‘Afmelden’ in het vervolgkeuzemenu.
 Instructies hoe uit te loggen uit App Store

U wordt nu afgemeld bij de App Store en kunt zich vervolgens aanmelden met een andere Apple ID, indien nodig.

Als u niet bent aangemeld bij een Apple ID, ziet u een bericht met de tekst “U moet zich aanmelden om deze functies te gebruiken” wanneer u met de muis over bepaalde delen van de winkel gaat, zoals “Wanneer updates beschikbaar zijn” of “Mijn Apps”.

U kunt nog steeds door de App Store bladeren als u bent afgemeld. U kunt dit doen door op de link ‘Bladeren’ onderaan de winkelpagina te klikken.

Hoe meldt u zich aan bij de Apple App Store?

1. Open de App Store.
  2. Klik op de knop ‘Store’ in het configuratiescherm.
  3. Klik op ‘Aanmelden’ in het vervolgkeuzemenu.
  4. Voer uw Apple ID en wachtwoord in.
close-up van het App Store icoon in iPhone

Hoe krijg ik de Mac App Store?

Mac-gebruikers kunnen de Mac App Store downloaden van de Apple website. De onlinewinkel biedt een verscheidenheid aan programma’s, waaronder games, productiviteitstools en meer. Zodra de Store is gedownload, kunnen gebruikers naar programma’s bladeren en zoeken.

Als ze een programma hebben gevonden dat ze willen downloaden, kunnen ze op de knop “Get” klikken en hun Apple ID-wachtwoord invoeren. Het downloaden van de app begint dan.

Gebruikers kunnen ook apps toevoegen aan hun verlanglijstje om die op een later tijdstip te downloaden. Hiervoor hoeven ze alleen maar op de knop “Toevoegen aan verlanglijstje” te klikken.

MacBook op een witte tafel met een ananas en een decoratieve schaal

Hoe installeer ik de App Store opnieuw op de Mac?

De App Store is een handig hulpmiddel waarmee u apps op uw Mac kunt vinden en installeren. Als u de App Store per ongeluk hebt verwijderd, of als deze niet goed werkt, kunt u deze opnieuw installeren met behulp van deze eenvoudige stappen:

1. Open eerst de Finder en ga naar de map Programma’s.
  2. Zoek vervolgens het bestand MacOS installeren. Dit bestand bevindt zich meestal in de map Hulpprogramma’s of op het bovenste niveau van de map Toepassingen.
  3. Zodra u het bestand hebt gevonden, dubbelklikt u erop om het installatieprogramma te starten.
  4. Klik op Doorgaan wanneer daarom wordt gevraagd en volg de instructies op het scherm om het installatieproces te voltooien.
  5. Zodra de installatie is voltooid, zou u het App Store-pictogram in uw Dock moeten zien.
  6. Als u het pictogram niet ziet, zoek er dan naar met Spotlight.

Nu de App Store weer actief is, kunt u zoals gewoonlijk programma’s op uw Mac installeren.

Het scherm van Macbooklaptop bijna gesloten en een toetsenbord dat in het scherm weerspiegelt

Zijn Apple producten ooit in de uitverkoop?

Een van de meest gestelde vragen in de Apple Store is: “Wanneer gaan jullie producten in de uitverkoop?” Helaas is het antwoord niet zo eenvoudig als je zou hopen.

Apple producten worden meestal niet afgeprijsd, zelfs niet tijdens grote verkoopevenementen zoals Black Friday of Prime Day. Dat betekent echter niet dat je nooit een goede deal kunt vinden voor een Apple product.

Af en toe biedt Apple speciale onderwijsprijzen aan voor studenten en docenten, of heeft het een tijdelijke promotie voor bepaalde producten. Dus als je hoopt een Apple product met korting te kunnen kopen, kun je het beste uitkijken naar een van deze speciale aanbiedingen.

Nederlands AirBeamTV promotie banner

AirBeamTV iPhone Scherm Scherm Spiegelen Apps

Je kunt alle AirBeamTV apps in de App Store verkrijgen. We hebben speciale oplossingen voor alle populaire Smart TV modellen zoals Samsung, LG TV, Panasonic of Sony.

Je kunt ook kiezen uit onze apps voor streaming apparaten – Roku, Firestick en Chromecast. Elk van onze apps heeft een gratis proefversie.

ONTDEK OOK:

Hoe werkt Screen Mirroring vanaf een iPhone, iPad or Mac naar een TV?

FAQs over scherm spiegelen

Scherm spiegelen van Mac naar TV met gratis proefversie