Hoe je de stille modus UIT zet op je iPhone of iPad

Sommige apps spelen geen geluid af op TV wanneer de stille modus is ingeschakeld op je iPhone of iPad. Je moet de stille modus UIT zetten om audio van dergelijke apps te kunnen afspelen. Er zijn meerdere manieren om de stille modus UIT te zetten op je iPhone of iPad. Zie ze hieronder.

1 – Met de ring / schakelaar aan de linkerkant van het apparaat

Alle iPhones en sommige iPads hebben een schakelaar aan de linkerkant van het apparaat (boven de volumeknoppen). Verplaats de schakelaar zodat de schakelaar geen oranje achtergrondkleur heeft zoals in de afbeelding hieronder.

2 – Het bedieningspaneel gebruiken om de stille modus UIT te zetten

Je kunt het bedieningspaneel gebruiken om de stille modus UIT te zetten in een van de onderstaande situaties:

• Je apparaat heeft geen ring/ schakelaar op het apparaat. (Voor bijvoorbeeld sommige iPads)
  • Je apparaat is geconfigureerd om de ring/ schakelaar te gebruiken voor oriëntatie vergrendeling

In dat geval kun je het bedieningspaneel gebruiken om het dempen uit te schakelen. Op je iPhone / iPad sleep je vanaf de boven-of onderkant om het bedieningspaneel te openen. Zorg ervoor dat de ringer icon een witte kleur heeft, zoals weergeven in de onderstaande afbeelding.