• KB Home
  • iPhone / iPad
  • Hoe schakel je beperkingen voor ‘Schermopname’ UIT wanneer ouderlijk toezicht is ingeschakeld
< Terug

Hoe schakel je beperkingen voor ‘Schermopname’ UIT wanneer ouderlijk toezicht is ingeschakeld

Als ouderlijk toezicht is ingeschakeld op je iOS-apparaat, is ‘Schermopname’ standaard beperkt. Wanneer ‘Schermopname’ is beperkt, kun je geen Screen Mirroring sessie starten van je iPhone of iPad-apparaat naar TV. Als je dus ouderlijk toezicht hebt ingeschakeld op je iOS-apparaat, zorg er dan voor dat ‘Schermopname’ niet beperkt is om je iOS-scherm naar TV te mirroren.

Lees de onderstaande instructies over hoe je beperkingen voor Schermopname kunt uitschakelen.

iOS 12 of hoger schermopname

Als je iOS 12 of hoger gebruikt, ga je naar Instellingen > Schermtijd > ’Beperkingen’→ Beperkingen. Scroll naar beneden en je ziet een optie genaamd ‘Schermopname’. Stel ‘Schermopname’ in op ‘Toestaan’.

Ouderlijk toezicht uitzetten iOS 12 en hoger
Screenshot voor iOS 12 of hoger

iOS 11 schermopname

Als je iOS 11 gebruikt, ga je naar Instellingen > Algemeen > Beperkingen. Scrol naar beneden en je ziet een optie genaamd ‘Schermopname’. Zet de schakelaar AAN in ‘Schermopname’.

Ouderlijk toezicht uitschakelen voor iOS 11

Screenshot voor iOS 11