Hoe werkt Screen Mirroring vanaf een iPhone, iPad or Mac naar een TV?

Screen mirroring voor iPhone, iPad of Mac, ook wel draadloze screen mirroring genoemd, is een technologie waarmee je video’s, foto’s en apps kunt streamen of casten naar een Smart TV-scherm.

Hoe Werkt Het Precies?

• De app detecteert tv’s die beschikbaar zijn in het lokale netwerk. Verschillende detectieprotocollen gebruiken (verschillend voor verschillende tv’s).
  • De app biedt een streamlink (URL) en vraagt de geselecteerde tv om deze af te spelen. Verschillende communicatieprotocollen gebruiken (verschillend voor verschillende tv’s).
  • De tv begint de videostream af te spelen vanaf de gegeven link (URL).
  • De app genereert de videostream met de scherminhoud en systeemaudio in realtime.
  • De HTTP-server die in de app is ingebouwd, levert de gegenereerde videostream gegevens aan de tv.

Voordelen

AirBeamTV promotional banner with a person mirroring an image of a family in a park from iPhone to Smart TV

Door de screen mirroring apps van AirBeamTV te gebruiken, heb je geen onveilige kabels of extra (dure) hardware nodig. Daarmee bespaar je dus veel geld en voorkom je dat je ooit nog struikelt over die lelijke (hdmi) kabels.

Onze revolutionaire screen mirroring applicaties ondersteunen alle Smart TV merken. Zoals bijvoorbeeld Samsung, Philips, Sony, LG of Panasonic. Dus welke televisie je ook hebt, bij AirBeamTV zit je goed.

Privacy

We zullen je scherm ook nooit in bestanden opnemen en we sturen geen data naar een server. We slaan gegevens slechts tijdelijk op in het geheugen van je telefoon of computer voordat ze naar de TV worden gestreamd. Bij het streamen wordt de inhoud uit het geheugen verwijderd.

Tip: Op de merkpagina van je Smart TV leggen we in meer detail uit hoe je onze app installeert en gebruikt. Leer meer hier:

ONTDEK OOK:

Twitch Streamen Naar TV: Zo Doe Je Dat

Gratis Samsung Afstandsbediening App Voor iOS

Hoe Stream Je Disney Plus Op TV?