• KB Home
  • Mac
  • Hoe werkt Screen Mirroring vanaf een iPhone, iPad or Mac naar een TV?
< Terug

Hoe werkt Screen Mirroring vanaf een iPhone, iPad or Mac naar een TV?

Screen mirroring voor iPhone, iPad of Mac, ook wel draadloze screen mirroring genoemd, is een technologie waarmee je video’s, foto’s en apps kunt streamen of casten naar een Smart TV-scherm. Door de Screen Mirroring-apps van AirBeamTV te gebruiken, heb je geen kabels of extra hardware nodig. We zullen je scherm ook nooit in bestanden opnemen en we sturen geen data naar een server. We slaan gegevens slechts tijdelijk op in het geheugen van je telefoon of computer voordat ze naar de TV worden gestreamd. Bij het streamen wordt de inhoud uit het geheugen verwijderd. Tip: Op de merkpagina van je Smart TV leggen we in meer detail uit hoe je onze app installeert en gebruikt.