Je bent hier:
  • KB Home
  • Mac
  • Ik zie meldingen over Schermopname. Nemen jullie mijn scherm op of sturen jullie mijn gegevens naar een server?
< Terug

Ik zie meldingen over Schermopname. Nemen jullie mijn scherm op of sturen jullie mijn gegevens naar een server?

Privacy en Schermopname

Nee, we nemen je scherm niet op in bestanden en we sturen geen data naar een server. We slaan gegevens slechts tijdelijk op in het geheugen van je apparaat voordat ze naar de TV worden gestreamd. Bij het streamen wordt de inhoud uit het geheugen verwijderd.