Mijn Mac vraagt om toegang tot Schermopname. Moet ik dat toestaan?

Als je macOS 10.15 Catalina gebruikt, moet je Schermopname toestaan in Privacy-instellingen. Lees de stapsgewijze handleiding hieronder of bekijk onze instructievideo.

Zodra je op de knop ‘Start uitzending’ drukt, toont je Mac dit bericht:

Open Systeemvoorkeuren

Selecteer ‘Open Systeemvoorkeuren’ en ga naar ‘Beveiliging en privacy’:

Beveiliging en privacy

Ga dan naar het tabblad ‘Privacy’ en selecteer ‘Schermopname’:

Schermopname

Klik vervolgens op het vinkje naast de app voor Screen Mirroring die je gebruikt:

Klik vervolgens op het vinkje naast de app voor Screen Mirroring die je gebruikt

Wanneer je de app voor Screen Mirroring hebt geopend, zie je dit bericht; Selecteer ‘Nu stoppen’:

Screen Mirroring hebt geopend, zie je dit bericht; Selecteer 'Nu stoppen'

Het is gelukt. Open de app opnieuw en geniet van je mirror-sessie!