• KB Home
  • iPhone / iPad
  • Moet ik een aantal instellingen wijzigen of een app op TV starten wanneer ik de app start?
< Terug
Nee. Op de TV zet je hem gewoon in de normale modus “TV kijken”
Zet de bron niet op Screen Mirroring (vooral de nieuwste Samsung TV-modellen) en start geen andere mirroring-app op je tv. Dit zal onze app verstoren.
Kortom, de gewone TV-modus (of een van de HDMI-poorten als je een settopbox gebruikt voor TV kijken).
Uitzondering: onze eigen ‘Receiver Apps’ in de Samsung, LG, Android TV, Amazon of Roku App Store uiteraard wel installeren en gebruiken als hierom gevraagd wordt. Dit komt de Screen Mirroring kwaliteit ten goede!