• KB Home
  • Mac
  • Netflix geeft een foutmelding “Zorg ervoor dat je monitor HDCP-compatibel is en niet wordt gemirrored met Airplay"
< Terug

Wanneer ik Netflix op mijn Mac probeer te bekijken en tegelijkertijd Screen Mirroring gebruik, krijg ik een foutmelding van Netflix die luidt als:

“Oeps, er is iets misgegaan … Er lijkt een weergave probleem te zijn. Zorg ervoor dat je monitor HDCP-compatibel is en niet wordt gemirrored met Airplay. ”

Dit probleem bestaat alleen met de Safari Browser. Wanneer je de browser Chrome of Firefox gebruikt, zal dezelfde inhoud (in dit geval “Designated Survivor” van Netflix) prima afspelen.

Dus, wanneer je dit foutbericht ziet verschijnen, download en installeer dan Chrome of Firefox voor Mac en gebruik een van die twee browsers om Netflix te kijken.