Screen Mirroring werkt niet. Ik heb een Netgear Nighthawk Dual Band router.

Sommige van onze gebruikers hebben problemen met screen mirroring met de Netgear Nighthawk-router gemeld. Het blijkt dat er een probleem is met het netwerkverkeer tussen het 2,4 Ghz-netwerk en het 5 Ghz-netwerk.

Voor optimale prestaties van screen mirroring met je Netgear Nighthawk dual-band router, sluit je zowel je Mac als je TV aan op het 2,4 Ghz-netwerk.