• KB Home
  • Mac
  • Ik heb een firewall op mijn Mac. Moet ik bepaalde instellingen in de firewall wijzigen?
< Terug

Ik heb een firewall op mijn Mac. Moet ik bepaalde instellingen in de firewall wijzigen?

Ja, in de firewall-instellingen moet je inkomende verbindingen toestaan voor de Mirror naar TV-applicaties. Ga naar ‘Systeemvoorkeuren’ om deze wijziging aan te brengen:

Selecteer vervolgens ‘Beveiliging & Privacy’, klik op ‘Firewall’ en klik op het slot om wijzigingen aan te brengen en selecteer ‘Firewall-opties’:

Selecteer niet ‘Blokkeer alle inkomende verbindingen’, want als je dit doet, kan je TV je Mac niet bereiken om Screen Mirroring te starten. Naast de Mirror naar TV-app moet ‘Toestaan inkomende verbindingen’ zijn geselecteerd.